Stadsplein de Brink wordt op de wedstrijddagen omgetoverd tot Fanzone! Echte voetbalfans kunnen hier hun vaardigheden op voetbalgebied testen met spelletjes als pole soccer, levend tafelvoetbal, voetbaldarts en een heus voetbaltechnisch parcours bestaande uit verschillende onderdelen. Verdedig je paaltje tot het uiterste, schiet ballen tegen een metershoog klittenbanddartbord en laat je schminken. Natuurlijk is er een scherm aanwezig, zodat je wedstrijden live op de Brink kunt volgen en is het mogelijk om in de Fanzone entreetickets te kopen. Pal voor de Waag staat een podium waar bandjes voor of na de wedstijden optreden. De Fanzone is geopend op wedstrijddagen van 12.00 tot 20.00 uur. Toegang en deelname is gratis.
 
Activiteitenaanbod:
· Polesoccer (2 velden);
· Levend tafelvoetbalspel (iedere wedstrijddag toernooi van 16.30 – 18.00 uur tussen verschillende teams, op laatste wedstrijddag finales van 13.00 – 16.00 uur);
· Ticketpoint en schminken;
· Food- en beveragepoint;
· Keepie Uppie;
· Voetbaldarts;
· Pannakooi;
· Snelheidsmeter;
· Poolvoetbal;
· Gatenbord Hartstichting (alleen 18/7);
· TV-scherm
· Voetbalparcours (4 onderdelen) 
 
Programma op de Brink:
 
21 juli, 21:00 uur: ABBA cover band. 
Zweden voetbalt in Deventer. En als je Zweden zegt, dan zeg je ABBA. De zusjes Vera en Beatrice van der Poel kruipen puur voor de lol zo nu en dna in de huid van Agnetha Faltskog en Anni-Frid Lyngstad, de twee A’s van ABBA. Samen met een geweldige band met daarin onder andere Patrick van Herrickhuyzen (van Dik Hout, Sjako!) op de toetsen en Jaco Bico (Lois Lane, B-move Orchestra) op de gitaar. Voeg daar alle grote hits van het beroemdste Zweedse kwartet aan toe en het kan weleens akelig gezellig worden op de Brink! Vrijdag 21 juli om 21.00 uur op de Brink (Fanzone). 
 
27 juli, 19.00 uur: Simple Minds undercoversessie
Verreweg de beroemdste Schotse band is natuurlijk Simple Minds. Begin jaren tachtig scoorde de band grote hits, zoals Don’t You, Waterfront en Alive and Kickin’. Jim Kerr en zijn band zelf naar Deventer halen ging net niet lukken, maar wat wel gelukt is, is een Nederlandse supergroep samen te stellen met onder andere leden van Moke en Van Dik Hout. Zij spelen speciaal voor deze EK-wedstrijd, en ongetwijfeld ook voor alle Schotse fans, de mooiste liedjes uit het repertoire van Simple Minds! Donderdag 27 juli om 19.00 uur op de Brink (Fanzone). 
 
30 juli: New Cool Collective
Wanneer de kwartfinale om 18.00 uur wordt gespeeld, treedt New Cool Collective van 21:00 tot 22:30 uur op. Wanneer de kwartfinale om 20:45 uur wordt gespeeld, treedt New Cool Collective van 16:00 tot 17:30 uur op. Tijden bekend na de groepsfasewedstrijden. Zondag 30 juli op de Brink (Fanzone).