De loting voor UEFA Women's Euro 2017 (WEURO 2017) vindt plaats op dinsdag 8 november 2016 in het Luxor Theater in Rotterdam. Rotterdam is met het Sparta Stadion één van de zeven speelsteden van WEURO 2017.
 
Voorafgaand aan de loting vindt de Keepie Uppie finale plaats, waar 16 deelnemers gaan strijden om de titel Keepie Uppie Queen en Keepie Uppe Princess! De deelnemers nemen het in de tenues, van de deelnemende landen aan het EK Vrouwen 2017, tegen elkaar op. Zij proberen op het welbekende Keepie Uppie doek de bal in 90 seconden zo vaak mogelijk hoog te houden.
 
Aansluitend op de Keepie Uppie finale wordt de zaal door UEFA-president Aleksander ńĆeferin en KNVB-voorzitter Michael van Praag toegesproken, waarna de loting onder leiding van journaliste Diana Kuip wordt verricht door Manon Melis, topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen, en regerend Europees kampioene Nadine Kessler. De twee winnaars van de Keepie Uppie finale hebben de eer om het podium op te mogen om het allereerste ticket voor WEURO 2017 uit te reiken. Rond de klok van vier zijn alle vier de poules bekend. De zeven speelsteden weten vanaf dat moment welke deelnemende landen zij mogen ontvangen tijdens WEURO 2017.
 
Loting UEFA