Deventer, speelstad van het EK Vrouwen 2017, heeft een speciale krant laten maken voor het EK Vrouwen 2017. De EK-krant heeft een oplage van ruim 180.000 stuks en wordt huis-aan-huis verspreid in de Stedendriehoek en onder alle toeristische en recreatieve bedrijven in een straal van 60 km rond Deventer.
 
In de kleurrijke, 24-pagina’s tellende krant staan onder meer een interview met en tips van EK-ambassadrice Danique Kerkdijk, een mooi en informatief overzicht van de wedstrijden die er in de Adelaarshorst en de andere speelsteden worden gespeeld en de belangrijkste weetjes per team en van hun sterspeelsters. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de activiteiten in de fanzone op de Brink, het feestprogramma van de Brink-horeca op drie speeldagen en de Deventer evenementen in juni t/m september.
Groot bereik
De speciale EK-krant is deze week verspreid als bijlage bij nieuwsblad Stedendriehoek. In een oplage van ruim 153.000 is de krant in de regio Apeldoorn, Zutphen, Deventer en omliggende plaatsen huis-aan-huis bezorgd. Volgend week worden in een straal van 60 km rondom Deventer in totaal 30.000 exemplaren verspreid onder campings, hotels, B&B’s, attractieparken en VVV’s.
In de kijker
VVV-directeur Hein te Riele: “De speciale krant zet het EK Vrouwen én Deventer als EK-speelstad en toeristische trekpleister prachtig op de kaart. De ticketverkoop voor de wedstrijden in de Adelaarshorst zijn al goed. Met deze krant trekken we ongetwijfeld nog meer mensen naar de wedstrijden en de stad. Het wordt een bruisende zomer in Deventer”.
Wedstrijden
In de Adelaarshorst staan vier poulewedstrijden en een kwartfinale op de agenda: 18 (Oostenrijk – Zwitserland), 21 (Zweden – Rusland) , 24 (Noorwegen – Denemarken) en 27 juli (Schotland – Spanje) en de kwartfinale op 30 juli (1e poule D – 2e poule C). Wil jij er ook bij zijn? Kijk dan op www.weuro2017.nl/tickets
 
Voorkant zomerkrant