Zoals bekend vindt deze zomer het UEFA EK Voetbal voor Vrouwen in Nederland plaats, waar Deventer trotse gastheer is voor vier poulewedstrijden en één kwartfinale wedstrijd. Ten behoeve van dit internationale evenement is een stichting, Deventer Moves You, in het leven geroepen waarin vertegenwoordigers van de sport- en culturele sector alsmede van het bedrijfsleven deelnemen.
 
Elk kind naar het EK
Ga jij samen met je club, school of organisatie gratis naar één van de wedstrijden van het EK Vrouwen 2017 in Deventer? Stuur dan snel je motivatie voor deze kaarten per e-mail naar de projectleider van het EK, via het e-mailadres: i.muskee@ga-eagles.nl.
 
De spelregels
De spelregels zijn als volgt:
 
1. De kaarten zijn beschikbaar voor groepen rondom 12-jarigen in welke vorm dan ook vanuit scholen, verenigingen of maatschappelijke organisatie.
2. Geef in uw e-mail naar i.muskee@ga-eagles.nl het volgende aan: uw motivatie om in aanmerking te komen voor de kaarten, hoeveel kaarten u wilt en voor welke wedstrijd. U mag ook kaarten bestellen voor meerdere wedstrijden.
3. Als u kaarten bestelt, gaan we er van uit dat u de kaarten verdeelt onder uw leden/klasgenoten en dat zij ook daadwerkelijk komen! Het is natuurlijk zonde wanneer er straks kaarten niet worden gebruikt en een ander kind zijn/haar kans mist.
4. Op = Op. Wie het eerst komt heeft de meeste kans. Als de kaarten verdeeld zijn, houdt de campagne op.
5. Te zijner tijd krijgt u door of u in aanmerking komt voor de kaarten en zo ja, waar en wanneer u de kaarten kunt ophalen.
 
Win een VIP-trip
Laat zien dat je trots bent op Deventer, speelstad van het EK Vrouwen 2017. Maak als team, klas of groep je eigen EK-spandoek en win een VIP-trip met de Eagles spelersbus naar de EK-finale op 6 augustus! Inzendingen kunnen tot uiterlijk 13 juni 2017 worden ingeleverd bij Go Ahead Eagles.
 
Elk kind naar het EK